Home O Zagrljaju podrške Rak dojke Događaji Media Kontakt Linkovi Sponzori
 
 


Zagrljaj podrske - Breast Friends
28.10.2008
Završna manifestacija kampanje „Zagrljaj podrške"

 

28.10.2008. u Domu Mladih Skenderija s pjesmom “Dobra vam noć prijatelji” u izvedbi Maje Tatić otpočela je završna manifestacija kampanje „Zagrljaj podrške“.

Tom prilikom prezentirani su rezultati jednogodišnje kampanje i upriličeno potpisivanje ugovora o donaciji dva mamografa, koji su kupljeni u sklopu ove kampanje i donirani u Domove Zdravlja u Olovu i Višegradu.

Osim toga podijeljene su i zahvalnice kompanijama, predstavnicima institucija raznih nivoa vlasti, medijima i ostalima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji kampanje "Zagrljaj podrške“.

Najsvečaniji trenutak bila je dodijela fotografija svim učesnicima fotografisanja, za uspomenu i dugo sjećanje na njihov doprinos u realizaciji jedne ovakve kampanje od koje je korist imala čitava zajednica i društvo u kojem živimo.

Zahvaljujući ovoj kampanji karcinom dojke više nije tabu tema. Nakon programa gosti su imali priliku da uživaju uz večeru i muziku Amire Medunjanin.Roche je inicirao kampanju "Zagrljaj podrške". Saznajte više na www.roche.com