Home O Zagrljaju podrške Rak dojke Događaji Media Kontakt Linkovi Sponzori
 
 


Zagrljaj podrske - Breast Friends
   
NARCISA BAKAL

„Uvijek vjerujem u pozitivan ishod i svi se moramo boriti za svoje zdravlje. Velika podrška porodice, prijatelja, radnih kolega je nemjerljiva i tada, a i danas.
Također, dr. Semir Bešlija mi je pružio potpunu podršku, prvo kao čovjek, pa kao ljekar. Rano otkrivanje ove bolesti na vrijeme, znači život, pa smatram da će kupovina mobilnih mamografa najviše pomoći.“

SEMIR BEŠLIJA

„U kampanju Zagrljaj podrške uključio sam se kao profesionalac koji se bavi liječenjem karcinoma dojke, prije svega iz poštovanja i divljenja prema svojim pacijenticama.
Želim da sve žene shvate značaj rane dijagnoze ovog oboljenja i da kroz informacije i edukacije koje dobiju o svojoj bolesti donesu, zajedno sa nama, odluke o pravovremenom i najoptimalnijem liječenju za svaku od njih.
Nadam se da ću zajedno sa svojim pacijenticama uvjeriti one koji donose odluke koliko je važno i neophodno provodjenje projekata koji će ženama u BIH obezbijediti najoptimalniju dijagnostiku i liječenje.
Kampanja predstavlja ono što jeste najvažnije u procesu borbe sa ovim teškim oboljenjem – uz podršku, ljubav i povjerenje porodica, prijatelja, ljekara naše voljene će pobijediti“.

 
 Narcisa Bakal/ Semir Bešlija
 Zagrljaj podrške

Roche je inicirao kampanju "Zagrljaj podrške". Saznajte više na www.roche.com